15/4/13

Εκδήλωση - Συζήτηση


Παίρνουμε το αγώνα στα χέρια μας 
Ενάντια σε τράπεζες , κυβέρνηση , ΔΝΤ - Ευρωπαϊκή Ένωση


Η Εργατική Λέσχη Κερατσινίου Δραπετσώνας συμμετέχει μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και άλλες συλλογικότητες στην προειδοποιητική στάση πληρωμών τον μήνα Απρίλη σε εφορία , ΔΕΚΟ και τράπεζες .
Η φτώχια και η εξαθλίωση είναι εδώ, χιλιάδες οικογένειες πια δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους άδικους φόρους και τα χαράτσια που μας επιβάλουν τα μνημόνια την ίδια ώρα που δίνουν και άλλες φοροαπαλλαγές και μειώνουν την φορολόγηση στους πλούσιους και τις επιχειρήσεις!
Οι άνθρωποι της Τρόικας ξαναγύρισαν και αυτή την φορά απαιτούν και άλλες θυσίες , απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΚΟ.Μόνος στόχος τους είναι να αυξήσει τα κέρδη του το κεφάλαιο και ας σημαίνει αυτό φτωχοποίηση, ιδιωτικοποιήσεις και ανεργία για την υπόλοιπη κοινωνίας. Η μοιρολατρία και η παθητική στάση δεν είναι λύση , ήρθε ο καιρός να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση να διώξουμε όλους αυτούς που μας έφεραν ως εδώ , κυβέρνηση , τρόικα , και όλους όσους μας εκμεταλλεύονται . Ο συντονισμένος αγώνας και η αλληλεγγύη είναι ο δικό μας δρόμος , δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του απέναντι σε τράπεζες , εφορίες και ΔΕΚΟ . Δεν αναγνωρίζουμε τα χρέη και τα μνημόνια!

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε τράπεζες , κυβέρνηση, ΕΕ & ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ δημόσια γη , υποδομές και δημόσια περιουσία
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ άδικους φόρους και χαράτσια.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ της Εργατική Λέσχης Κερατσινίου Δραπετσώνας το Σαββάτο 20/4/2013 στο Δημαρχείο της Δραπετσώνας στις 6 μμ.
                                    
Μπορούμε να νικήσουμε , με αγώνες διαρκείας , με παλλαϊκό ξεσηκωμό στις γειτονιές και στους χώρους δουλείας!